Kantoren
kantoren
VibeRange levert geïntegreerde geluidssystemen aan de bedrijfswereld die samenwerken met de reeds beschikbare apparatuur. Elke persoon aan tafel zal dat belangrijke videogesprek even sterk kunnen volgen. Zo helpen we mee vergaderingen nog doeltreffender te maken.
 
Pop-up & Launch
Van plan om een tijdelijk zakenconcept te verwezenlijken en op zoek naar een audiosysteem? Wil je extra sfeer tijdens de nieuwe lancering van je product? Onze producten hebben een heel lage "cost of ownership". Deel uw ideeën met ons, en wij doen hetzelfde!
pop-up & launch
 
Exposities & Beurzen
exposities & beurzen
Ook de mensen achter VibeRange zijn mogelijke klanten. Ook wij willen tentoonstellingen beleven zonder technische geluidsbeperkingen of geluidsincidenten. Daarom is uw project het centrum van onze belangstelling als het aankomt op onzichtbaar geluid. 
 
Winkels
winkels
Net zoals winkelinrichters beseffen we dat uw producten het allerbelangrijkste zijn en die dan ook de meeste aandacht verdienen. VibeRange voegt subtiel en hoogkwalitatief geluid toe aan de winkelervaring. Raadpleeg ons voor een creatieve geluidsinrichting op maat. 
 
Hotel, Restaurant & Bar
hotel, restaurant & bar
Als eigenaar van een hotel, restaurant of bar wil u dat uw klanten tevreden zijn. Dat gaat van eten en drinken tot de smaak van uw interieur. VibeRange wil daar graag nog een dimensie aan toevoegen: geïntegreerd geluid in muren, tafels of toonbanken van hotelrecepties.
 
Vastgoed
vastgoed
Een lobby van een gebouw binnengaan en niet weten waar het geluid vandaan komt, kan een verrassing zijn voor diegenen die echt luisteren. Zelfs grote hallen verspreid over het hele gebouw veranderen van gevoel door een andere muziekkeuze. Onze producten zijn volledig in harmonie met éénzelfde geluidsnetwerk en kan centraal worden aangestuurd. 
INVISIBLY PRESENT SOUND