2019-10-24 17_15_20-Tegeldecor, Natuurst
Watt the firms.png
vdab.png
Particulier residentieel.jpg
Particulier residentieel.jpg

Tegeldecor (Wannegem-Lede)

uitbreiding en update bestaand geluidssysteem

in twee delen van de showroom hebben we nieuwe, onzichtbare speakers geïnstalleerd. Samen met de reeds bestaande luidsprekers werden deze gekoppeld aan twee VibeRange versterkers met Wi-Fi connectie. Hierdoor is de hele showroom van geluid en de nieuwste technologie voorzien.

Watt The Firms (Gent)

onzichtbaar geluid in de inkomhal

in de inkomhal werden speakers en een VibeRange versterker ingebouwd in de industrieel ogende wandkast. Hierdoor werd de ruimte voorzien van achtergrondgeluid zonder aan het industriële karakter en design te raken.

VDAB Opleidingdscentrum (Gent)

 update geluid in leslokaal

de VibeRange speakers zijn ideaal om in een systeemplafond ingebouwd te worden. In een leslokaal van 100m² werden 4 luidsprekers ingebouwd voor een totaal onzichtbaar geluid bij het afspelen van bedrijfsfilmpjes voor cursisten. Voorzien van een VibeRange versterker, eveneens in het plafond ingebouwd is dit leslokaal klaar voor de toekomst!

Particulier (Kluisbergen)

Uniek geluid in de eetkamer

Installatie van 2 speakers en een VibeRange versterker met Wi-Fi connectie zorgen voor een cleane, moderne en gezellige eetkamer.

Particulier (Meulebeke)

multi-room installatie

in een gerenoveerde woning werden in 4 ruimtes in totaal 6 speakers in gebouwd in het valse plafond. Samen met 3 VibeRange versterkers met Wi-Fi connectiviteit is dit een ideaal multi-room systeem voor het hele gezin!